Mentoropschool.com
De website Mentoropschool.com heeft tot doelstelling om lesmateriaal voor mentorlessen en groepsvorming aan te bieden. Maak gebruik van de nieuwste vormen van digitaal leren waarbij verschillende projecten (waaronder mediawijsheid), digitale vaardigheden en actieve werkvormen kunnen worden toegepast binnen de alledaagse klassenpraktijk.

Lerenopschool.com
Mentoropschool.com maakt onderdeel uit van lerenopschool.com. Lerenopschool.com heeft naast Mentoropschool.com ook een methode uitgebracht voor het vak Muziek: Muziekopschool.com.

Abonnement
Een abonnement op Mentoropschool.com kost €250 voor een geheel schooljaar. Alle docenten, leerkrachten en leerlingen van een school krijgen voor dit bedrag toegang tot het lesmateriaal. De website kent een docenten- en een leerlingengedeelte. Het docenten gedeelte voorziet in docentenmateriaal, zoals antwoordenboekjes en instructies. Het leerlingengedeelte biedt leerlingen de mogelijkheid om werkboekjes zelf te downloaden.

Vragen
Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen. Dit kan via het mailadres info@mentoropschool.com. Wij streven er naar om u zo snel te antwoorden.

   


info@mentoropschool.com | Mentoropschool.com © 2015